Ångest

Ja. Ångest. Jag hatar det. Det här förbannade jävla illamåendet. Jag har något konstigt ilande i örat, som gör att jag börjar må illa. Det är inte så jävla kul. Mamma är nere på Dido och lyssnar på "Patas". Och ja, ÅLDERSGRÄNS?! 18 jävla fucking år. Där rök min trygghet hemma. Nu istället får jag vara hemma med pappa och Lasse (Mosters man) och få panikångest för att jag är livrädd för att spy? Nej. Jag HATAR verkligen det här jävla fittlivet. Varför fick just JAG detta jävla piss?! Och mamma visste ju att jag mådde piss idag, och sen sticker hon bara ner på Dido och är borta 750 år. Så jävla bra. Åhj, alltså, ibland hatar jag bara allt. Jag bryter ihop. Allvarligt talat. Eftersom min Moster från Varberg, Sussi och hennes man Lasse är här trodde jag att vi skulle spela Bingolotto och allihopa skulle ha kul. Men nej. Det är bara mamma och Moster Tuija som drog iväg och hadde kul. Vi spelade inte ens Bingolotto. Och jag hatar när de dricker. Speciellt när de blir så jävla fulla så de går och spyr. Då mår jag fan sjudubbelt så mycket illa. CP!
Nu har jag ont i huvudet också. Ja, tur att Children of Bodom finns. Annars skulle jag sitta och tjuta som en nyfödd valp.
OCH JAG FÅR PSYKBRYT PÅ DETTA TANGENTBORD SOM ALDRIG FATTAR VISSA BOKSTÄVER!
Kommer det nå jävla stavfel någonstans så är det mitt rövtangentbord som skiter i mig. Det DISSAR mig verkligen! JERK!

Och yays! Imorgon är det 4de avsnittet av Supernatural. Ja, det ordet kommer ni får höra åååår och åååår ut. SUPERNATURAL. <3

Fyfan vad jag mår kukilla!!!! Jag får damp. Detta jävla ilande i örat är så jävla irriterande. Och att mamma drog gör väl inte att jag mår mindre illa.. Ja, min bror säger jämt "Man kan inte gå och tänka 'tänk om' jämt. Då skulle man inte kunna göra någonting." Men what the heck.. TÄNK OM JAG KOMMER SPY?! Jag har sån jävla ångest. Och spyr jag och mamma inte är hemma får jag världens panik och börjar skaka som ett asplöv. JAG HATAR DETTA SKITLIV fortfarande. Så jävla .. ÅJH.. Jag känner fortfarande lusten att bara hämta en kökskniv och gå in på mitt rum och köra den rakt genom hjärtat. FYFAN VAD SKÖNT ATT SLIPPA GÅ IGENOM ALLT DETTA! :< Men jag vill fortfarande inte lämna allt bakom mig.

Jaja, nu vill jag inte sitta och skriva något mer. Jag tänker nog på detta fittillamående annars. Nu ska jag gå och se på tv.

Cya latersss!

S e n e c a ..  ;)

Roligt!

Ja, idag har jag varit med Emelie. Vi har haft skitkul!
Först skjutsade mamma ut mig till Emelie i Äppelbo, sen cyklade vi till Isnor, och hennes 'vrånga' syrra Jenny ville följa med, så det fick hon till slut. Vi cyklade och jag hade inte min cykel, så jag lånade Jennys cykel och hon tog en lila cykel.

Typ det första jag gjorde var att cykla in i en buske på Emelies gård.
Sen gick det rätt bra. Men det var inge bakåttramp, eftersom det var broms, och handbromsen var trasig eller nått, så jag visste knappt hur man bromsade. Hehe.

När vi kom fram så borstade vi Isnor lite, sen red vi. Emelie red först, så travade hon lite och galoppa. Sen hoppade hon lite. Tog jättebra kort på henne när de hoppade. Orkar inte lägga ut nå bilder.. iaf.

Sen skulle jag rida. Och han slänge av mig 7 ggr. Nej, jag skojar. Han var supersnäll. <3
Galoppa lite och travade och hoppade. :D Gick ju suveränt!
Ja, i oktober ska jag rida för Stefan by the way! Han är ju så superbra! Det är typ 3-4-5 oktober. Får typ 3 ridlektioner i födelsedagspresent med andra ord. ^^ Lilla Baltzar är så söt. <3

Imorgon ska vi dra och rida lite på Ballis också. Barbacka/padridning.

Har inte så mycket mer att skriva nu. Emelie har krusat klart mitt hår. ;)

Bye people!

S E N E C A ..

Kisses and Hugges!

Åhj!

Ja, jävla cp barn. Jag blir så trött på Ronja och Linn. Vad fan vill de mig?!
Ja, visst. Jag har kallat Ronja hora för att hon kallade min slampa först. Vad mer har jag gjort?
Ronja vet ju förihelvete att jag mår psykiskt dåligt, och ÄNDÅ ska hon utsätta mig för detta. Jag menar visst, det är jätte oschysst att Ronja är på mig och kallar mig saker. Men VAFAN, LNN?! Jag har fan knappt sagt nått till henne. Inget kränkande iallafall. Det ända jag sagt har varit riktat mot Ronja. Åhj, asså.. Vissa människor är helt tomma i skalet. Jag blir tokig på ungjävlarna!

Ja, ville bara skriva att jag är så jävla hatisk nu. X_x

C'ya later..

S E N E C A ..

Kisses and Hugges.

Hat, skuldkänslor - all included!

Ja.. Just nu känner jag hat för att leva, men även skuldkänslor för att jag lägger tryck på mina föräldrar och syskon, det känns som att jag gör allt värre hela tiden. Bara att gå och SÄGA rakt ut åt min syster att jag är påväg att ta livet av mig är ju inte det trevligaste man kan göra. Och att säga 'NEJ' till min mor när hon säger åt mig att jag måste klara av att sitta själv och prata med min BUP- 'psykolog' får mig att bara vilja gå fram till henne och krama om henne och säga "Jag älskar dig, mamma." men jag vågar inte. Kommer hon att skratta? Blir arg eller glad? Vad ska jag göra?! Hjälp mig!
Det här jävla skitlivet gör det värre för alla. Mest för mig. Hur kan man bara gå och tänka "Det kommer att gå bra!"? Det går inte. Det går på skit om jag lägger denna press på mig. Jag vill bara gråta.
Ångest, panik och sorg, ja, det förklarar min sits just nu.
Hur fan ORKAR folk stå emot ångest och förbannade tankar. Jag ser upp till dem som klarar av att bli av med dem. Jag tror att det aldrig kommer att bli bra.. Jag vill inte fortsätta mer. Men jag försöker för min familjs skull. Men allvarligt talat? Skulle de sakna en dryg unge som mig? Jag tror knappast det.
Jag klarar inte av att göra nånting. Allt går på skit. Fan.

Nej, fy fan vad skönt att bara försvinna. Slippa allt skit.
Detta jävla illamående är allra värst. Jag kan fan inte svälja utan att få panik och svälja regelbundet för att det känns som jag kommer spy när jag har lite saliv i halsen? Och sen att svälja hela tiden påminner om när man stretar emot när man ska spy. Vad tror du inte man gör då? Jo, man får panik som kroppen tolkar som 'Åh nej, nu kommer jag nog spy' . ÅHJ, det är som en mardröm.

Varför skulle man få just det här SKITLIVET?! Varför inte få leva som normala människor? Men jag skulle inte byta ut min familj mot något annat. <3 Även om det skulle bli bra. Jag älskar dem mer än allt annat. Därför är jag fortfarande i liv.

Och Jessica ska sälja Molle, vilket gör mig ännu mer gråtfärdig. Jag fattar att det inte går. Men jag kommer sakna honom så otroligt. <33 Han är världens sötaste och gosigaste hund. Jag har till och med tagit honom som vårann egen hund när han varit här. Så nära kom jag honom. Jag tror att hon bestämt sig. Men nu klarar jag mig i skolan själv. Vi skulle kunna ta honom, men.. jag antar att han får komma långt ner i Sverige.. ÅHJ, jag kommer kanske aldrig mer att se honom. Men jag tänker hälsa på honom en dag. Jag lovar och svär. <3

Tack för att ni lägger ner tid på mig. Jag uppskattar det verkligen.

Kisses and hugges. <3

S E N E C A ..

RSS 2.0